Code:
#4704
Price:
€75.000
Area:
25sq.m.
Floor:
Ground floor
Elevator:
No
Bathrooms:
WC:
Heating type:
Autonomous
Heating medium:
Current
Year Built:
1972
Year Renovated:
2026
Frames:
Synthetic
Furnishings:
Partial
Energy class:
Bp
Πωλείται ανακαινισμένο, στούντιο/γκαρσονιέρα, 25τ.μ., στην περιοχή "Χαριλάου". Πρόκειται για ένα πολυτελές και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στο ισόγειο της οικοδομής. Το ακίνητο είναι βαμμένο και αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για φοιτητές. Κατασκευάστηκε το 1972, ενώ ανακαινίστηκε το 2026.
Αποτελείται από. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η πόρτα ασφαλείας και η καλωδιακή τηλεόραση.
Διαθέτει κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια. Τα δάπεδα είναι από πλακάκια. Στα θετικά στοιχεία του αξίζει να επισημανθεί η μερική επίπλωση.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ηλεκτρισμός (ατομική). Επιπρόσθετα υπάρχει κλιματισμός. Η ενεργειακή του κλάση είναι B+. Ο προσανατολισμός είναι ανατολικοδυτικός. Βρίσκεται σε απόσταση 700μ. από τη θάλασσα.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, στάση μετρό, σταθμό τρένου, αεροδρόμιο, λιμάνι, σχολείο, πανεπιστήμιο, πάρκο, παραλία και εμπορικό κέντρο.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή.
Τέλος διαθέτει μονοφασικό ρεύμα.
Τιμή πώλησης: 75000€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: 4704
ακί~νητο Real Estate
Ολυμπιάδος 135, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
akistsirgiotis@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2313069059
Location:
Thessaloniki - Dimos - Charilaou
Address:
Αμαλίας 55, Θεσσαλονίκη 546 40, Ελλάδα
Copyright © 2026, built with by aBroker.