Κωδικός:
#4250
Τιμή:
€190.000
Εμβαδόν:
140τ.μ.
Όροφος:
Ισόγειο
Ασανσέρ:
Όχι
Υπνοδωμάτια:
3
Μπάνια:
1
WC:
1
Είδος θέρμανσης:
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης:
Πετρέλαιο
Έτος κατασκευής:
1960
Κουφώματα:
Συνθετικά
Επίπλωση:
Καμία
Ενεργειακή κλάση:
E
Πωλείται μονοκατοικία, πρόσοψης 140τ.μ μεικτά , καθαρά 98τμ , στην περιοχή "Χορτιάτης - Φίλυρο". Πρόκειται για μία γωνιακό και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στο ισόγειο της οικοδομής. Το ακίνητο είναι βαμμένο και αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για φοιτητές, οικογένειες και εργαζόμενους. Κατασκευάστηκε το 1960.
Είναι διαρρυθμισμένο σε 2 επίπεδα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 1 μπάνιο και 1 WC. Επιπλέον διαθέτει κήπο, βεράντα και αποθήκη.
ισόγειο 34τμ
1ος όροφος 64τμ
Διαθέτει κουφώματα συνθετικά. Τα δάπεδα είναι από ξύλο και πλακάκια.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο (ατομική). Η ενεργειακή του κλάση είναι E. Έχει απεριόριστη θέα.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, σχολείο, πάρκο, δάσος και εμπορικό κέντρο.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή. Είναι επίσης κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.
Η επιφάνεια του οικοπέδου ανέρχεται στα 290τ.μ με συντελεστή 0,7
ενώ των μπαλκονιών στα 30τ.μ.. Τέλος διαθέτει μονοφασικό ρεύμα.
Τιμή πώλησης: 190.000€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: 4250
ακί~νητο Real Estate
Ολυμπιάδος 135, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
akistsirgiotis@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2313069059
Τοποθεσία:
Χορτιάτης - Φίλυρο
Διεύθυνση:
Παρκάκι Φιλύρου, Αναπαύσεως 5, Φίλυρο 570 10, Ελλάδα
Copyright © 2025, built with by aBroker.