Κωδικός:
#4746
Τιμή:
€370.000
Εμβαδόν:
107τ.μ.
Όροφος:
5ος όροφος
Ασανσέρ:
Ναι
Υπνοδωμάτια:
3
Μπάνια:
1
WC:
1
Είδος θέρμανσης:
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης:
Φυσικό αέριο
Έτος κατασκευής:
Υπό κατασκευή
Κουφώματα:
Συνθετικά
Επίπλωση:
Μερική
Ενεργειακή κλάση:
A
Πωλείται ανακαινισμένο, διαμέρισμα, 107τ.μ., πρόσοψης, στην περιοχή "Τούμπα". Πρόκειται για ένα πολυτελές, γωνιακό, διαμπερές και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στον 5ο όροφο της οικοδομής και διαθέτει ασανσέρ. Το ακίνητο είναι βαμμένο και αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για φοιτητές και εργαζόμενους. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κατασκευή.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια με ντουλάπες, 1 μπάνιο και 1 WC. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο. Επιπλέον διαθέτει βεράντα, αποθήκη και θέση στάθμευσης.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η θωρακισμένη πόρτα και η δομημένη καλωδίωση.
Διαθέτει κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια. Τα δάπεδα είναι από πλακάκια. Στα θετικά στοιχεία του αξίζει να επισημανθεί η μερική επίπλωση.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο (ατομική). Η ενεργειακή του κλάση είναι A. Ο προσανατολισμός είναι βορειοανατολικός. Έχει απεριόριστη θέα. Βρίσκεται σε απόσταση 900μ. από τη θάλασσα.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, στάση μετρό, σταθμό τρένου, αεροδρόμιο, λιμάνι, σχολείο, πανεπιστήμιο, πάρκο, δάσος, παραλία και εμπορικό κέντρο.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή.
Τέλος διαθέτει μονοφασικό ρεύμα.
Τιμή πώλησης: 370000€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: 4746
ακί~νητο Real Estate
Ολυμπιάδος 135, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
akistsirgiotis@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2313069059
Τοποθεσία:
Θεσσαλονίκη - Δήμος - Τούμπα
Copyright © 2026, built with by aBroker.