Code:
#4884
Price:
€600
Area:
50sq.m.
Floor:
N2
Elevator:
Yes
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
WC:
Heating type:
Autonomous
Heating medium:
Current
Year Built:
1975
Frames:
Aluminium
Furnishings:
Full
Energy class:
D
Ενοικιάζεται στούντιο/γκαρσονιέρα, 50τ.μ., στην περιοχή "Κέντρο Θεσσαλονίκης - Άγιος Δημήτριος". Πρόκειται για ένα πολυτελές και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στον 2ο όροφο της οικοδομής και διαθέτει ασανσέρ. Αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για φοιτητές και εργαζόμενους. Κατασκευάστηκε το 1975.
Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, σαλόνι, κουζίνα εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και 1 μπάνιο. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο. Επιπλέον διαθέτει βεράντα.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η θωρακισμένη πόρτα και η δομημένη καλωδίωση.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Τα δάπεδα είναι από ξύλο. Στα θετικά στοιχεία του αξίζει να επισημανθεί η πλήρης επίπλωση.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ηλεκτρισμός (ατομική). Επιπρόσθετα υπάρχει κλιματισμός. Η ενεργειακή του κλάση είναι Δ. Ο προσανατολισμός είναι δυτικόμεσημβρινός. Βρίσκεται σε απόσταση 800μ. από τη θάλασσα.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, στάση μετρό, σταθμό τρένου, αεροδρόμιο, λιμάνι, σχολείο, πανεπιστήμιο, πάρκο, δάσος, παραλία και εμπορικό κέντρο.
Τέλος διαθέτει μονοφασικό ρεύμα.
Τιμή ενοικίασης: 600€/μήνα. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: 4884
ακί~νητο Real Estate
Ολυμπιάδος 135, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
akistsirgiotis@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2313069059
Location:
Kentro Thessalonikis - Agios Dimitrios
Address:
Προφήτου Ηλία 2, Θεσσαλονίκη 546 33, Ελλάδα
Copyright © 2026, built with by aBroker.