Code:
#4821
Price:
€420.000
Area:
102sq.m.
Floor:
N3
Elevator:
Yes
Bedrooms:
3
Bathrooms:
1
WC:
1
Heating type:
Autonomous
Heating medium:
Natural gas
Year Built:
Under construction
Frames:
Aluminium
Furnishings:
Partial
Energy class:
A
Πωλείται διαμέρισμα, 101.5τ.μ., πρόσοψης, στην περιοχή "Καλαμαριά". Πρόκειται για ένα πολυτελές, διαμπερές και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στον 3ο όροφο της οικοδομής και διαθέτει ασανσέρ. Το ακίνητο είναι βαμμένο και αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για οικογένειες και εργαζόμενους. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κατασκευή.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC. Επιπλέον διαθέτει βεράντα, αποθήκη και θέση στάθμευσης.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η θωρακισμένη πόρτα και η δομημένη καλωδίωση.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Τα δάπεδα είναι από πλακάκια. Στα θετικά στοιχεία του αξίζει να επισημανθεί η μερική επίπλωση.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο (ατομική). Η ενεργειακή του κλάση είναι A. Ο προσανατολισμός είναι βορειοδυτικός. Έχει απεριόριστη θέα. Βρίσκεται σε απόσταση 700μ. από τη θάλασσα.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, στάση μετρό, αεροδρόμιο, λιμάνι, σχολείο, πάρκο, παραλία και εμπορικό κέντρο.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή.
Τέλος διαθέτει μονοφασικό ρεύμα.
Τιμή πώλησης: 420000€. Το ακίνητο είναι διαθέσιμο από τις: 30/12/2027.
Κωδικός ακινήτου: 4821
ακί~νητο Real Estate
Ολυμπιάδος 135, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
akistsirgiotis@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2313069059
Location:
Thessaloniki - Perif/koi dimoi - Kalamaria
Address:
Παντειχίου 2, Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα
Copyright © 2026, built with by aBroker.